Auto te water in Assen

Assen – Om 20:36 uur werd er bij de alarmcentrale een melding gedaan van een auto te water aan de Meeuwmesschen te Assen. Hierop werden de brandweerkorpsen en duikers van Assen en Smilde gealarmeerd. Ook de OVD en de brandweer van Rolde werden gealarmeerd om vermoeidelijk van de andere kant aan te rijden van het Noord-Willemskanaal. Later werd bekend dat de auto verderop in het kanaal lag. De bestuurder van het voertuig kon zelfstandig zijn auto verlaten. Het is onbekend of de persoon verwondingen heeft opgelopen. Wel is de bestuurder meegenomen naar het WZA in Assen. Ook is het nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden. Halverwege keerde de HV1 met prio 1 terug richting de kazerne in verband met de schoorsteenbrand in Eelde.

Politiebericht:

LOON – Vrijdagavond reed een 40-jarige automobilist uit Assen over de Vrieserweg. Daar was hij op zijn autoradio bezig de voetbalzender op te zoeken en raakte naast de weg. Vervolgens reed hij het kanaal in. De man kon op eigen gelegenheid uit de auto komen en bereikte veilig de wal. Met behulp van duikers van de brandweer is de auto uit het kanaal gehaald.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Video: Moi Assen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt