Diverse voertuigen uitgebrand.

Autobrand op snelweg

ASSEN – Vrijdagmiddag reed een 47-jarige man uit Groningen met zijn auto over de A28. Een andere automobilist zag dat de auto aan de onderzijde brandde en dirigeerde de man naar de vluchtstrook. Daar kon hij tijdig uitstappen. De brandweer is ter plaatse geweest om te blussen. De auto is total loss.

Vrachtauto met personenauto’s in brand

ROLDE – Zaterdagmorgen is op de N33 tussen Rolde en Gieten een vrachtauto in brand geraakt. De chauffeur van de vrachtauto, afkomstig uit Litouwen, kon de vrachtauto op tijd aan de kant zetten. Op de vrachtauto stonden acht nieuwe personenauto’s. Diverse brandweerkorpsen zijn uitgerukt om de brand te blussen. Met name het achterste deel van de vrachtauto, met daarop de personenauto’s, liep zware schade op. De N33 is tussen Rolde en Gieten volledig afgesloten. De verwachting is dat de autoweg tenminste tot halverwege de middag afgesloten zal blijven in verband met opruimwerkzaamheden.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt