Slachtoffer verkeersongeval overleden

HOOGEVEEN – Het slachtoffer van het ongeval op de A28 dat op donderdagmiddag rond 14.00 uur plaatsvond, is naderhand aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 83-jarige man uit Ruinen. Hij raakte donderdagmiddag gewond toen hij met zijn auto in aanraking kwam met een vrachtauto die op de rijstrook naast hem reed. De auto van de man uit Ruinen is meerdere keren over de kop gegaan en is in de middenberm terecht gekomen. Het slachtoffer is overleden aan inwendig letsel. Van dit ongeval is geen regulier persbericht op de website van Politie Drenthe verschenen omdat het is afgehandeld door medewerkers van het Korps Landelijke Politiediensten, die direct na het ongeval als eerste ter plaatse waren.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt