Bedrijfsbrand Elsloo valt mee.

Elsloo – Maandagmiddag om 16:21 uur werd een bedrijfbrand gemeld aan het Zuid te Elsloo. Hierop werd het brandweerkorps van Oldeberkoop gealarmeerd. Twee minuten na de eerste melding werd er middelbrand gegeven waardoor ook het korps van Noordwolde en OVD werd gealarmeerd.

Ter plaatse bleek naast en onder een afdak bij het oude zuivelfabriek een afval brand te woeden. De brandweer van Oldeberkoop heeft twee hoge druk stralen ingezet om het vuur te blussen. Met hooivorken werden door de brandweerlieden de stromatten en pallets uit elkaar gehaald.

Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, de politie doet hier onderzoek na . Vermoeidelijk is de brand aangestoken.

Politiebericht:

Mogelijk brandstichting in oude fabriek

ELSLOO – De politie heeft maandagmiddag een onderzoek ingesteld naar een brand in een oude fabriek aan de Zuid. Surveillerende agenten kregen de melding dat er rieten matten en een stuk van de overkapping van de fabriek vlam hadden gevat. De brandweer kwam ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De politie sluit brandstichting niet uit.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt