Drie dagen feest tijdens TT Festival in Assen.

Assen – Van 23 juni t/m 25 juni is Assen weer in de ban van de TT. In verband met de tachtigste editie van de Dutch TT wordt er in de binnenstad van de Drentse hoofdstad op diverse podia optredens gegeven. Voor de vierde keer op rij organiseerd LOC 7000  voor de gemeente Assen de TT festiviteiten.

23 juni 2010:

Woensdag  23 juni staat in het teken van de Soul van de TT. Op het Koopmansplein en Brinkstraat treden diverse artiesten op waaronder, Waylon, Roan, Caro Emerald, Papa di Grazzi en vele Dj’s.

24 juni 2010:

De donderdagavond is voor de TT is de avond van Assenaren. Maar de Asser Avond is zeker niet alleen voor inwoners van de Drentse hoofdstad een begrip. Ook met de WK Wedstrijd van Nederland-Kameroen is de avond ook voor voetballiefhebbers. De voetbal werdstrijd wordt op het Koopmansplein en de Brink live op grote videoscreens uitgezonden. Op 5 podia in de binnenstad gaat het feest verder met een hele rij artiesten (Mooi Wark, Zware Jongens, Koos Alberts, Cuby & the blizzards en Benny Rodrigues).

 

 25 juni 2010:

Over de TT-nacht is enorm veel te zeggen, maar eigenlijk moet je de TT-nacht gewoon beleven. Naast de optredens van grote artiesten zijn er ook shows en motorstunts. Ook kan je een kans wagen op de TT kermis op het veemarkt terein die vanaf 19 juni tot 27 juni draait .

 

Compact Media is met meerdere journalisten aanwezig om het evenement vast te leggen. Wordt u door ons gespot dan kunt uw foto hier terug vinden.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt