Lichaamsdelen gevonden in een zak.

Gemeente Westerveld – De politie is dinsdagmiddag een uitgebreid onderzoek gestart n.a.v. het vinden van een zak met lichaamsdelen in een water tussen Steenwijk Eesveen, Wapserveen en Nijensleek. De lichaamsdelen zijn in een beekje op de grens van Overijssel en Drenthe aan het eind van de ochtend in een zak gevonden. 

De gewaarschuwde politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Zo is uitgebreid forensisch onderzoek gedaan rond de vindplaats en is de omgeving afgezocht. Daarbij zijn o.a. een helikopter en een boot ingezet. Deze zoekactie heeft verder niets bijzonders opgeleverd.

Over de gevonden lichaamsdelen en hoe lang deze in het water hebben gelegen is op dit moment niets te melden. Nader onderzoek, o.a. door het Forensisch Instituut, zal daarover duidelijkheid moeten geven.

In verband met de vindplaats op Drents gebied wordt het onderzoek gedaan door de regiopolitie Drenthe.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt