Schoorsteenbrand Oosterwolde

Oosterwolde – Maandagavond werd het brandweerkorps van Oosterwolde om 22:22 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Rijweg te Oosterwolde. Het korps kwam ter plaatsen met twee vowetuigen. Echter bij aankomst bleek de brand gelukkig mee te vallen.

De brandweer heeft de kachel geleegd waarna er een ladder geplaatst kon worden om de schoorsteen te controleren.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt