Gewonde bij verkeersongeval Hooghalen.

Smilde – Woensdagmiddag heeft er om 12:33 uur op De Streek in Hooghalen een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte de bestuurder van de auto een 75 jarige man uit Assen bekneld. De auto is bij het ongeval in brand geraakt. Een omstander heeft de brand geblust met een poederblusser.

De brandweer van Smilde werd gealarmeerd voor het ongeval en heeft de man kunnen bevrijden uit zijn benarde positie. De man is met hoofdletsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De verkeersongeval analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: P.Koene & R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt