Motorcoureurs komen aan in Assen.

Assen – Woensdagmiddag kwamen enkele motorcoureurs die deelnemen aan de 80e Dutch TT per roeiboot aan in Assen. Vanaf de Witte brug roeiden de coureurs naar het einde van de vaart. De coureurs hebben zich goed vermaakt tijdens het roeien.

Een minpuntje was dat het roeien nogal ongelijk op ging. Voor de races van zaterdag tijdens de 80e Dutch TT hopen we dat het veld wel gelijk opgaat. Na dat iedereen veilig op de kant stond was het voor de pers een mogelijkheid om foto’s en intervieuws af te nemen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt