Bedrijfsbrand Dieverbrug.

DIEVERBRUG – De politie stelt een onderzoek in naar twee brandjes die hebben gewoed bij- en in een garagebedrijf aan De Wringen in Dieverbrug. Hierbij gaat de politie uit van brandstichting.

Woensdagmorgen brandde op het terrein van dit bedrijf een personenauto uit. Ook waren enkele andere auto’s opengebroken.

In de nacht van woensdag op donderdag brak erom 05:20 uur brand uit in een auto die geparkeerd stond in het garage bedrijf. Kort daarvoor was het inbraakalarm in werking getreden waardoor de eigenaar en de polite werden gealarmeerd. De brand werd dan ook op tijd ontdekt waardoor de brandweer van Diever kon worden gealarmeerd. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt