Landbouwers gewaarschuwd voor hennep!!

Donderen – Een landbouwer ontdekte begin deze week dat er in een perceel maïs van hem aan de Langaarseweg in Donderen recent hennepplanten waren geplant. In totaal stonden er ruim 100 hennepplanten van ongeveer 30 cm hoog. De landbouwer waarschuwde de politie. De planten zijn verwijderd en vernietigd en de politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de planten.

Door de aandacht die de politie recent via de media aan het planten van hennep in maïsvelden heeft besteed, is deze boer oplettend geworden. Hij inspecteert regelmatig zijn maïsvelden op de aanwezigheid van hennep. En zoals nu bleek, niet voor niets. Van de politie kreeg de landbouwer een compliment voor zijn handelswijze.

De politie waarschuwt nogmaals alle landbouwers, vooral degenen die maïs verbouwen, alert te zijn op hun percelen. Hiermee kan een hoop ellende worden voorkomen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt