Politie rolt professionele hennepkwekerij op

Groningen – Woensdagmiddag heeft de politie in een voormalig bordeel in de Muurstraat een professionele hennepkwekerij opgerold.

De politie kwam de kwekerij op het spoor door klachten over een sterke wietlucht. In de woning werden op twee verdiepingen ruim 1100 hennepplanten en stekken aangetroffen. De hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren zijn in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. Met de energiemeter was geknoeid. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie stelt een onderzoek in.

Foto: Politie Groningen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt