Roan start de TT week op het koopmansplein

Assen- Woensdagavond negen uur was het dan eindelijk zover.  Het begin van de TT week. De Assense zanger Roan mocht het spits afbijten op de Jupiler stage op het koopmansplein.  Stipt om negen uur stapte hij het podium op om het publiek te vermaken met zijn repertoire. Na een optreden van ongeveer een half uur werd hij  opgevolgd door de DJ die ervoor zorgde dat het publiek bleef wachten op de volgende act.

Om kwart over tien stapte Caro Emerald het podium op. Een uur lang werd het publiek getrakteerd op een muzikale show. Ook Caro Emerald werd opgevolgd door de DJ.

Om kwart voor 12 was het laatste optreden van de woensdag. Ditmaal was het de beurt aan Waylon. Deze vermaakte het publiek ook met een mooie show.

Op het podium tegenover Hotel de Jonge was het podium bijna de hele avond voor Pappa di Grazzi. Ook deze band werd afgewisseld met verschillende DJ’s.

Bent u door Nieuwsflyer gespot?? Kijk dan hier voor de foto’s!!

Foto’s en film volgen donderdag in de loop van de dag.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Video: W.Dekker

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt