Verkeercontrole A28

Beilen – Op de snelweg A28 is vandaag en morgen een algemene controle. Hierbij wordt het verkeer wat rijdende is richting Assen op verschillende punten gecontroleerd. Op een parkeerplaats nabij Beilen worden voertuigen gecontroleerd door de Politie en Belastingdienst.

Tijdens de controle worden vooral motorrijders gecontroleerd die op weg waren naar TT in Assen. Hierbij wordt gelet op snelheid, technische staat van de nummerplaat, verlichting, helm, banden en remmen. Alle bestuurders die aan de kant werden gezet moesten ook een blaastest afleggen.

De politie haalde tevens voertuigen van de weg die een belastingschuld hebben bij de belastingdienst. Ook auto´s en caravans waar technisch iets niet mee in orde was werden van de weg gehaald.

Foto’s: R.Koene © Compact Media.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt