Verkeersongeval A28 bij Pesse

Pesse – Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A28 nabij Pesse. In de richting van Assen naar Hoogeveen waren volgens de melding meerdere voertuigen bij het ongeval betrokken. De korpsen van Beilen en Hoogeveen werden gealarmeerd.

Een van de voertuigen is hierbij op de kop beland. De brandweer hoefde echter niet in actie te komen aangezien er geen sprake was van een beknelling. Of er slachtoffers zijn gevallen is nog niet bekend.

De voertuigen zijn afgesleept door berger.

Meer informatie volgt morgen!!!

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt