Man aangehouden na betasten op TT Festival.

ASSEN – Een 22-jarige man uit Meppel is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden aan de Noordersingel in Assen. Tijdens de TT festiviteiten achter het gemeentehuis van Assen zou de man een danseres hebben lastig gevallen. De man was al meerdere keren weggestuurd, maar bleef echter telkens terugkomen. Op een bepaald moment zou hij de danseres hebben betast. De jongeman is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De 22-jarige danseres deed aangifte.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt