Dagje uit eindigd met een auto brand.

Appelscha – Zondagmiddag rond 16.30 uur werd de brandweer van Appelscha gealarmeerd voor een autobrand nabij de camping Roggeberg in Appelscha. De bestuurder ondekte dat er rook onder de dashboard vandaan kwam van zijn auto. Hierop heeft hij de auto aan de kant gezet en de brandweer gebeld.

Ter plaatse bleek er lichte rook en een brandgeur onder de dashboard te komen. De brandweer heeft de accu losgekoppeld en met een warmtebeeldcamera is er gekeken of er nog brand was onder de dashboard en motorkap. Dit was echter niet meer het geval. Vermoedelijk is er kortsluiting geweest in de zekeringskast wat voor een kleine brand zorgde. De auto is in afwachting van de ANWB in de berm gedrukt. Deze zal proberen de auto te na te kijken en eventueel te repareren, en anders voor de afsleping verzorgen.

Tekst: R.Koene © Compact Media

Foto’s: K.Groot © Regio Appelscha

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt