TT Nacht goed bezocht.

Assen – Ook de derde avond van het TT Festival is druk bezocht zo’n 40.000 bezoekers zijn naar de binnenstad gekomen om  te genieten van de kermis, muziek en shows. Ook op vrijdag waren er groote artiesten op de podia van de TT Festival. Frans Duijts, Destine, Rigby, Direct, Billy the Klit waren de grote namen.

Naast een grote groep jongeren die rond de Redbull Area meerdere keren ruzie aan het zoeken was is het verder in de stad vrij rustig gebleven. Op de Collardslaan kwamen de motorfanaten helemaal niets tekort. Adembenemende freestyle FMX shows van stuntrijder Norman Veerbeek en zijn team , donderend geraas van een met straalmotoren aangedreven jetbike, prachtige dancing girls, vuur en heel veel adrenaline bij de MoTTormaniacs.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde TT.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt