Veel motorrijders op de weg na afloop van de 8o Dutch TT.

 

Assen- Na afloop van de tachtigste Dutch TT die gewonnen werd door Lorenzo en werd bezocht door ongeveer 100.000 toeschouwers. Gingen de bezoekers massaal huiswaarts waardoor op de A28 en N371 veel drukte onstond door de velen motoren. Dit trok veel bekijks op de zonnige zaterdag.

De politie controleerde veel en reed met hun politiemotoren mee met grote groepen motoren om de snelheid er uit te houden. De Nederlandse politie werd gesteund door hun collega’s uit Duitsland.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt