Bedrijfsongeval in Assen

Assen – Dinsdagmiddag werd het korps van Assen gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Weiersstraat in Assen. Bij de bouw van bioscoop en theater De nieuwe Kolk is een bouwvakker tijdens werktijd in de bouw put gevallen. De man was enkele meter naar beneden gevallen en hierbij gewond geraakt. Middels een bouwkraan en een brancard werd het slachtoffer naar boven gehesen. Waarna hij verder kon worden geholpen door het ambulance personeel.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk welke verwondingen de man had en hoe het bedrijfsongeval heeft kunnen plaats vinden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt