Brandstof lekkage na baldadigheid.

Assen – Om 10:40 uur werd het brandweerkorps van Smilde gealarmeerd onder prio 2 voor een brandstof lekkage aan de Hoofdvaartsweg in Assen. Ter plaatse bleek een personenauto met zijn achterzijde tegen een boom aan te staan. Uit de auto lekte brandstof.

De auto bleek al enige weken iets verder op geparkeerd te zijn. Vermoedelijk is hij in de avond of nacht van maandag op dinsdag door vandalen enkele meters verplaatst en toen tegen de boom aangezet. De brandweer heeft de lekkende brandstof opgevangen. De politie doet onderzoek naar het incident en gaat uit van baldadigheid. De auto is afgesleept door de berger.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt