13.5 miljoen naar Slachtoffers geweldmisdrijven

Nederland – In het jaar 2009 ontving het schadefonds voor Slachtoffers van geweldsmisdrijven 7.248 aanvragen. Het fonds keerde een record totaalbedrag van bijna € 13,5 miljoen uit. Gemiddeld kreeg een slachtoffer van een geweldmisdrijf een uitkeringsbedrag van € 2.360.

Het record bedrag bestond uit € 9,5 miljoen aan immateriële schade (smartengeld) en ruim € 4 miljoen voor materiële schade. Het fonds heeft naar aanleiding van de resultaten de contacten met de belangrijke verwijzer – Slachtofferhulp Nederland – geïntensiveerd. Verder gaat het fonds ook de contacten met andere ketenpartners, waaronder de politie, versterken.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt