Brandweer gealarmeerd naar vee onwaardig transport.

Oosterwolde – Omstreeks 22:00 uur werd het korps van Oosterwolde onder prio 2 gealarmeerd voor een dier in onmacht aan de ploeggang in Oosterwolde. Ter plaatse bleek dat er in een trailer een koe door zijn soort genoten klem werd gedrukt.

De koe had geen bewegingsruimte en kon zijn voorpoten nauwelijks kwijt. De brandweer heeft de trailer grondig gecontroleerd en de eigenaar gebeld. Ook kwam de politie ter plaatse om de waarnemingen te noteren. Volgens omstanders is de trailer rond half vijf neergezet en zou rond vijf uur morgenochtend weer worden opgehaald. Dit zou volgens hun wel vaker het geval zijn. Iets wat niet hoort bij “vee waardig” transport.

De brandweer heeft na overleg met de politie besloten om terug te keren. Over de verdere ontwikkelingen is niks bekend.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt