KLPD stopt zoektocht naar Neanderthaler

Assen – De Korps Landelijke Politie Diensten is gestopt met de zoektocht naar een wildplasser. Tijdens de week van de TT plaste een voor de politie nog onbekende man over een politieauto van de KLPD. Deze auto stond geparkeerd voor het NS station in Assen.

De door de politie genoemde “Neanderthaler” is te zien in een filmpje wat op diverse website’s verscheen. Hierop is de man opvallend te zien in geel hesje van Q-buzz. Volgens Q-buzz is de man die te zien is op het filmpje geen medewerker van de busmaatschappij en is het hesje tijdens de TT gestolen. De politie is niet opzoek naar de man, omdat de mogelijkheid bestaat dat het om een grote grap gaat. Toch wil de politie graag de beweegredenen weten van man.

Het medium Geen Stijl heeft de Neanderthaler die over de politieauto plaste op Hyves gevonden. Het zou hier vermoeidelijk gaan om een 36 jarige man uit Assen. Dit is zeer aannemelijk naar de berichten die zijn geplaatst door zijn hyves vrienden.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt