Motorrijder onderuit

BEILEN –  Op dinsdagavond raakte een 64-jarige man uit Spier gewond na een eenzijdig ongeval op de Smalbroek in Beilen. Door nog onbekende oorzaak raakte de motorrijder de macht over het stuur kwijt. De man was tijdens het ongeval slechts gekleed in een korte broek en t-shirt. Het slachtoffer heeft behoorlijk wat meters over het wegdek geschoven en daarbij voornamelijk veel schaafwonden aan overgehouden.

Foto: Archief (ontvangen van Politie)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt