Dancetour 4 juli naar Leeuwarden.

Leeuwarden – Op zondag 4 juli doet Dancetour Leeuwarden weer aan. Dancetour is een GRATIS muziek evenement wat diverse steden in Nederland aan doet. De line up in Leeuwarden is inmiddels bekend. Net als vorig jaar kunnen bezoekers van 13:oo uur tot 22:00 uur aan de Oldehoofkerkhof genieten van optredens van verschillende DJ’s. 

Van 13.00 uur – 22.00 uur draaien de DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Marco V, Afrojack en Kay Wilder. Daarnaast draait ook de DJ contest winnaar Leo Loco zijn set!

Programma:

  • 13.00 – 14.30 uur Kay Wilder
  • 14.30 – 15.00 uur Leo Loco ( contest winnaar)
  • 15.00 – 16.30 uur Afrojack
  • 16.30 – 18.30 uur Marco V
  • 18.30 – 20.00 uur Chuckie
  • 20.00 – 22.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano

Mocht u niet kunnen dan is 8 augustus de dichtsbijzijnde Dancetour Op de Marktplein in Apeldoorn.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt