Politie rolt hennepkwekerij op.

Assen – De politie heeft donderdagmorgen een inval gedaan aan de Oude Molenstraat in Assen. Hierbij is een hennepkwekerij opgerold boven een electronica winkel. De polite trof in het pand diverse installatie’s aan. Deze werden samen met de in totaal 219 hennepplanten in beslaggenomen en vernietigd. De bewoner van de woning was tijdens de inval niet aanwezig. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.

Foto’s: Moi Assen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt