Tros Muziekfeest te Heerenveen (Line up bekend)

Heerenveen – Op dinsdagavond 13 juli om 19:00 uur vind er op het Gemeenteplein in Heerenveen het Trosmuziekfeest op het plein plaats. De grootste familie van Nederland organiseerd in samenwerking met sterren.nl het grootste nederlandse muziekevenement.

Vorig jaar was het muziek evenement ook al eens te gast in het Noorden. “De Grote Markt” in Groningen was toen ondanks de regen veels te klein voor alle bezoekers. Onder de Martini toren traden diverse grote artiesten op zoals Nick en Simon, Jan Smit, Belle Perez en vele andere.

De formule van het TROS Muziekfeest op het plein is eigenlijk heel simpel: een tent, de beste Nederlandstalige artiesten en een enthousiast publiek op een groot plein. Het is een bewezen succesvolle formule die ook in 2010 weer in vier steden zal worden toegepast waaronder Heerenveen.

De artiesten die in Heerenveen gaan optreden, zijn:

 • Frans Duijts
 • Django Wagner
 • René Schuurmans
 • Die Twa
 • Stef Ekkel
 • Jannes
 • Bonnie ST. Claire & Ron Brandsteder
 • De Kast
 • Jody Bernal
 • Tim Douwsma
 • Wesley Klein
 • Wolter Kroes
 • Gerard Joling
 • Thomas Berge
 • Henk Dissel
 • The Sunsets
 • Dennie Christian
 • Alex
 • Booming Pianos
 • Gebroeders Ko
 • Lucas & Gea
 • Rip & de Vonk
 • Justine Pelmelay
 • Mooi Wark

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt