Buitenbrand in recreatiegebied.

Appelscha – Even voor 22:00 uur werd het brandweerkorps van Appelscha onder prio 2 gealarmeerd voor een buitenbrand nabij het Canadameer te Elsloo. Staatsbosbeheer die zorgt draagt voor het recreatiegebied kreeg de melding dat er brand was nabij het Canadameer en  heeft hierop de hulp van de brandweer en politie gevraagd.

Jongeren uit de ongeving van Appelscha en Langedijke en andere omliggende plaatsen waren na de wedstrijd van Nederland – Brazilie afgereisd naar het Canadameer. Daar hebben zij op drie verschillende plekken vuur gemaakt. In verband met het rook en stookverbod wat vanaf 2 juli geldt in de gemeente Ooststellingwerf werden de branden geblust en gedoofd.

De brandweer heeft één van de vuren uit gemaakt met de hoge druk. De andere twee zijn door de aanwezige zelf uitgemaakt hier hoefde de brandweer het alleen nog te controleren. Ook moesten de jongeren  het aanwezige blik en glas opruimen. Staatsbosbeheer heeft nogmaals verzocht om de politie om herhaling te verkomen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt