Man onwel geworden na redden van buurman.

Assen – In de vroege ochtend van twee juli werd het brandweerkorps van Smilde even na 02:oo uur opgeroepen voor een brandgerucht aan de Tijmpark in Assen. Ter plaatse bleken 2 personen onwel te zijn geworden in een woning.

Het bleek dat een alerte buurman het brandalarm hoorde van zijn buurman. Toen hij ging kijken wat er precies loos was en de woning had betreden, trof hij op de grond van de keuken zijn buurman aan. De alerte buurman heeft de man naar buiten gedragen waarna hij zelf ook onwel is geworden. De man gaf aan onwel te zijn geworden door een bepaalde geur.

Het korps van Smilde heeft de woning grondig gecontroleerd maar kon echter de oorzaak van het incident niet vinden. De woning is door de aanwezige brandweer nog geventileerd. De buurman van de desbetreffende woning is voor controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Het andere slachtoffer is ter plaatse geholpen door het ambulance personeel.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt