Middelbrand na autobrand. (update!!)

Assen – Om 19:10 uur werd er aan de Lange Hout in de wijk Kloosterveen een autobrand gemeld. De brandweer van Assen werd hiervoor gealarmeerd. Normaliter zou deze wijk nog onder het inzetgebied van brandweer Smilde vallen, echter werd deze niet gealarmeerd. In verband met dat de auto nabij een woning stond is er opgeschaald naar middelbrand. De bewoners hebben getracht de brand te blussen met 4 tuinslangen in afwachting van de brandweer.

De brandweer heeft de auto snel geblust en het huis gekoeld. Over de oorzaak in nog niets bekend. De twee jaar oude auto kan als verloren worden beschouwd. Berger Logicx uit Assen heeft de auto geborgen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

en Kloosterveen.eu

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt