Legervoertuig door de as gezakt.

Hooghalen – Gistermiddag rond 12:00 uur stonden op de A28 net voorbij het viaduct bij Hooghalen in de richting van Assen twee legervoertuigen op de vluchtstrook.

De dieplader van de Landmacht waren met Leopart tanks onderweg. Tijdens de rit is de combinatie door de as gezakt  waarbij ook twee banden de geest gaven. De Leopart tank werd van de trailer gereden. Waarna er reparatie kon plaats vinden.

Foto’s: In gestuurd door Kloosterveen.eu (Telefoon)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt