Massale vechtpartij in Donkerbroek.

DONKERBROEK – De politie heeft bij een massale vechtpartij in- en rond de feesttent twee inwoners van Jubbega van 20- en 21 jaar aangehouden.

In de nacht van vrijdag 2 juli op zaterdag 3 juli rond 01.00 uur werd de hulp van de politie ingeroepen door de beveiligingsmedewerkers van een feest wat werd gehouden in een tent aan de Geert Wolter Smitweg.

In de tent waren een grote groep jongeren bestaande uit tientallen personen uit verschillende dorpen met elkaar op de vuist gegaan. Met veel moeite lukte het de agenten om de jongeren, die behoorlijk onder invloed van alcohol waren, uit de tent te krijgen en de rust te herstellen.

Dit was helaas van korte duur want op het parkeerterrein ging men elkaar weer te lijf. Waarop ook de ambulance werd gealarmeerd. Met diverse politie-eenheden waaronder een hondengeleider met de politiehond zijn de partijen uit elkaar gehaald en weggestuurd.

De Jubbegaasters zijn diverse keren gesommeerd om weg te gaan maar zij bleven recalcitrant waarna ze zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt