Vier gewonden na verkeersongeval in Paterswolde

Paterswolde – Zaterdagmiddag om even voor 14:00 uur heeft er op de Hoofdweg in Paterwolde een verkeerongeval plaatsgevonden. De brandweer van Eelde werd gealarmeerd voor het ongeval. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.  In totaal zijn 4 personen door het ambulancepersoneel onderzocht, drie daarvan zijn voor verder onderzoek met onbekend letsel naar het UMCG in Groningen gebracht.

De Voa heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een Volkswagen Polo wou afslaan richting het verzorgingstehuis terwijl de Volkswagen Caddy dit te laat opmerkte. Bij een uitwijkactie ontstond een frontale aanrijding met een Mitsubishi Galant. Dit met alle gevolgen van dien.

Berger Hamstra uit Tynaarlo voerde de beide zwaar beschadigde voertuigen af. Waarna de brandweer de weg schoonmaakte.

Foto: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt