112 Flits: Appelschaster niet in staat te blazen.

De politie van Ooststellingwerf heeft op zaterdagnacht steekproefgewijs bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer. Op de Bruggelaan in Appelscha zorgde een 59 jarige man in zijn eigen woonplaats voor problemen. Hij reed met zijn voertuig tegen een hek. Bij controle van de politie was de Appelschaster door zijn vele alcoholgebrijk niet in staat om te blazen. Daarom is er bij de man een bloedproef afgenomen net als zijn rijbewijs en zijn auto.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt