Moeder laat kind achter in bloedhete auto.

Assen – Zaterdagmiddag bevrijde drie oplettende burgers een achtergelaten kindje in een bloedhete auto. Ze ondekte bij het winkelcentrum aan de Nobellaan dat een anderhalf jarig kindje in een geparkeerde auto buiten bewustzijn was geraakt. Het kind heeft ongeveer 20 minuten in de bloedhete auto gezeten in de brandende zon.

De drie omstanders wisten een portier te forceren waarna deze geopend kon worden. De inmiddels gealarmeerde ambulance personeel ontfermden zich over het kind. De moeder van het kind was aan het winkel in het winkelcentrum. 

De peuter knapte dankzij de hulp gelukkig snel op. En kon later worden overgedragen aan zijn/haar 26 jarige buitenlandse moeder. De woonplaats van de vrouw is nog onbekend. Dit wordt nog uitgezocht om de zorgmelding aan bureau jeugdzorg te doen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt