Wederom weer een aanrijding.

Paterswolde – Zondagmiddag ging het omstreeks 15.35 uur wederom mis in Paterswolde. Na de aanrijding van gisteren vond er vandaag op bijna de zelfde plek weer een ongeval plaats. Bij het verkeersongeval waren een auto en motorfiets betrokken. Op het kruispunt zijn zomers wel vaker aanrijdingen dit in verband met toeristen richting het Paterswolsche meer.

De bestuurder komende uit de richting van Paterswolde reed over het voorsorteervak aan de rechterzijde van de weg. De bedoeling van de automobilist was om een grote bocht te maken om te keren, hierbij zag hij een motorrijder over het hoofd. De motorrijder is hierbij gewond geraakt aan arm en been. Het slachtoffer kon na behandeling in de ambulance weer huiswaarts. De motor is afgesleept door bergingsbedrijf Hamstra.

Foto’s: M.Druppers (112 Nederland)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt