112 Flits: Afvalbrand te Een.

EEN – Dinsdagavond om 19:25 uur moest de brandweer van Norg in actie komen voor een afval-/rommelbrand aan de Haulerwijksterweg in Een. Op een perceel grond nabij een sloopwoning was men sloopafval aan het verbranden in een grote kuil. Omdat de vlammen aardig hoog in de omliggende bomen en struiken sloegen, besloot een omwonende de brandweer in te schakelen.

Het branden van afval is, ook op eigen terrein, immers verboden in Nederland. De brandweer heeft de brand met één straal hoge druk geblust en met vorken het een en ander uit elkaar getrokken. Na een klein half uurtje kon men terug keren naar de kazerne in Norg.

Foto’s: Remko Nieboer www.brandweernorg.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt