Met KLM naar de WK finale in Johannesburg.

Amsterdam – Nog voor aanvang van de wedstrijd van Uruguay tegen Nederland had KLM bij een overwinning van Nederland het plan om vier extra vluchten te organiseren naar Zuid Afrika. Hierbij wil KLM/Air France enkele duizenden supporters van het Nederlands elftal de kans geven om af te reizen naar de WK finale in Johannesburg. 

 

Hierbij zal het vermoedelijk gaan om drie vluchten vanaf Schiphol en één vanuit Parijs. In samenwerking met OAD organiseerd de KLM/Air France een WK pakket. Het pakket bestaande van de vlucht, hotelovernachting, transfer van en naar het stadion en reisbegeleiding is de komende dagen te boeken. Voor supporters die nog niet beschikken over toegangskaarten voor de wedstrijd kunne ook terecht bij de reis organisatie.

De KLM zal vanaf morgen beginnen met het organiseren van de extra vluchten vanaf Schiphol en Parijs. Vermoeidelijk zullen de vluchten vertrekken op de zaterdagochtend 10 juli. En de retour vluchten in de nacht van 11 op 12 juli.

Wilt u mee naar de finale houd u dan de volgende website goed in de gaten (OAD). Door enorme belangstelling zijn alle ingekochte arrangementen uitverkocht. Echter de organisatie verwacht de komende dagen meer reizen en kaarten kunnen in te kopen. (Geschatte prijs van WK arrangement € 2250,- / € 3000,-)

Mocht u persoonlijk afreizen naar de WK finale in Johannesburg dan houden wij ons erg aanbevolen door de door u gemaakte foto’s. Deze kunt u dan sturen naar Info@nieuwsflyer.nl

Foto: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt