Trauma helikopter Amsterdam gealarmeerd voor onwelwording in Assen

Assen – De Trauma helikopter lifeliner 1 die als standplaats Amsterdam heeft is woensdagmiddag om 14:26 uur gealarmeerd voor een onwelwording in Assen. Aan de Dotterbloemstraat in Assen was in een woning van een flat op drie hoog een onwelwording. De twee ambulance’s die ter plaatse waren hadden de hulp van de trauma helikopter gevraagd. Binnen een half uur was de heli ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

De trauma arts van de helikopter zou in eerste instantie de medewerkers van de ambulance vergezellen. In verband met problemen met een ambulance is het slachtoffer toch per trauma heli overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Hierna gaat de trauma helikopter na een tankbeurt op het Groningen Airport Eelde, de reis vervolgen richting Amsterdam. De Trauma helikopter van Groningen was ergens anders ingezet.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt