Verkeersongeval A28

Hooghalen –  Op de snelweg A28 onstond woensdagmiddag een file van 3 km na een ongeval. De brandweer van Beilen werd omstreeks 12:15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval met meerdere voertuigen op de A28 te hoogte van de afrit Assen-Zuid.

Ter plaatse bleek het ongeval enkele kilometers eerder te hebben plaats gevonden. Twee personenauto’s zijn door nog onbekende reden met elkaar in aanraking gekomen. Daarbij is één van deze voertuigen 180 graden gedraaid en in de middenberm tot stilstand gekomen. De andere auto kan tot stilstand op de rechterrijstrook. De brandweer hoefde echter niet in actie te komen maar verleende nog wel assistentie bij het berger van de voertuigen.

De inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulance personeel. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De Voa van de politie Drenthe kwam ook ter plaatse maar stelde geen groot onderzoek in.

Foto’s: P.Koene en R.Koene © Compact Media

Twee ingezonden foto’s door Kloosterveen.eu

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *