Zwaargewonde na auto over de kop.

LEEUWARDEN – Op de Waldwei N31 tussen Hemriksein en de Fonejachtbrug sloeg dinsdag avond een auto over de kop.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse, evenals de traumahelikopter uit Groningen. Vlak voor het aquaduct raakte een auto van de weg, sloeg over de kop en kwam zijwaarts in de berm tot stilstand. De bestuurder van de auto is waarschijnlijk uit de auto geslingerd. De bestuurder is in de berm door personeel van de ambulances en het mobiel medisch team behandeld.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en het mobiel medisch team naar de heli gedragen. Vervolgens is hij per heli naar het UMCG in Groningen gebracht. De verkeers ongevallen analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Op de weg was in 1e instantie nog 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer richting Drachten. Deze werd al snel afgesloten omdat de traumaheli er moest landen. De weg werd rond 20:15 weer vrij gegeven.

Foto’s: E.Tjallings © 112 fryslan

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt