Smsen lijdt tot ongeval met letsel in Assen (Foto Update!!)

Assen – Donderdagavond werd het korps van Assen even na 18:30 uur gealarmeerd voor een letsel incident aan de Lekstraat in Assen. Bij aankomst bleken twee auto’s op een kruising in een woonwijk op elkaar te zijn gebotst. Hierbij is één van de bestuurder bekneld komen te zitten. De man was bezig met zijn telefoon en veroorzaakte zo het ongeval. Het slachtoffer wordt door de brandweer uit zijn auto geknipt. De man isper ambulance met nog onbekend letsel  overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Beide voertuigen zijn afgesleept door een berger.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Politiebericht:

ASSEN – Op donderdagavond is een aanrijding geweest tussen twee personenauto’s aan de Lekstraat in Assen. Een 57-jarige man uit Assen raakte bekneld en is door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Hij is met nog onbekend nekletsel naar het ziekenhuis in Assen gebracht. De man botste met zijn auto tegen het voertuig van een 29-jarige vrouw uit Assen. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt