Natuurbrand Assen

Assen – Vrijdagavond omstreeks 21:20 uur is er een natuurbrand gemeld aan de Europaweg Oost te Assen. Hierop is de brandweer van Assen gealarmeerd. In verband met de huidige droogte werd er dan ook uitgerukt met 2 voertuigen.  Ter plaatse bleek de brand mee te vallen omdat er geen kans van uitbreiding was.

Bij aankomst stond er een bankje en een boom in brand. De brandweer had de brand die alleen nog uit smeulende resten bestond snel onder controle. De brand had een geringe oppervlakte van 5 bij 5 meter verwoest. De politie gaat uit van brandstichting. Er is nog niemand aangehouden.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt