Natuurbrand Zorgvlied (Foto Update)

Zorgvlied- Omstreeks 14.30 uur werden de korpsen van Diever en Vledder gealarmeerd voor een natuurbrand aan de stormbos in Zorgvlied. Ter plaatse bleek er achter een vakantie bungalow brand te zijn. De brandweer had de brand die bestond uit hout en snoeiafval snel onder controle. De bult is met een hooivork uit elkaar getrokken. De brandweer heeft de plek van de vuurhaard van 7×6 meter goed nat gespoten om te verkomen dat het vuur weer oplaaide. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een weggegooide peuk.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt