Brandstichter steekt caravans in brand.

Assen- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer van Assen verschillende malen gealarmeerd in verband met brand staande caravans. Om 4:38 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht aan de sluisstraat.

Enkele minuten later bleek er een caravan in de brand te staan aan de Van Heuven Goedhartlaan, hierop werd ook de schuimblusser gealarmeerd. Al snel bleek dat dit niet de enige brand was die woedde. Even verderop brandde tevens een caravan. Hierop werd ook een tweede blusploeg gealarmeerd. Echter door snel optreden van de inmiddels aanwezige politie kon de schade hier redelijk worden beperkt.

De brandweer hoefde hier enkel te controleren en smeulende resten te blussen. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak, echter is brandstichting zeer waarschijnlijk.

Foto: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt