Ongeval op snelweg!!

Assen- Zaterdagmiddag kwam er op de meldkamer een melding binnen van een ongeval op de A28 van Assen richting Hoogeveen. Hierop werd de brandweer van Assen gealarmeerd evenals 3 ambulances, politie en de traumaheli. Op de A28 bleken 2 voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen waarna ze beide in de sloot beland waren. De brandweer kon dan ook snel weer retour naar de kazerne en ook de traumaheli werd gecanceld.

Informatie over de slachtoffers evenals de oorzaak is ons op dit moment niet bekend.

Politiebericht:

ASSEN – Twee auto’s raakten zaterdagmiddag total loss bij een ongeval op de A28 nabij Assen. Een 24-jarige bestuurster uit Groningen kwam vermoedelijk met haar voertuig in de linkberm en heeft een stuurcorrectie naar rechts gedaan. Hierdoor botste ze tegen een 55-jarige bestuurder uit Nijmegen die op de rechter weghelft reed. Beiden auto’s sloegen over de kop en kwamen in de sloot tot stilstand. Beide bestuurders zijn vermoedelijk met licht letsel naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen zijn afgesleept.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt