Brand door blikseminslag in woonboerderij

Roderwolde – De brand die vermoedelijk veroorzaakt was door blikseminslag breidde zich al snel uit onder het riet van het dak.

De brandweer van Roden, Leek en Assen kwamen ter plaatse om de brand onder controle te kunnen krijgen. Snel ingrijpen van de brandweer wist er voor te zorgen dat de brand zich niet verder wist uit te breiden. Er ontstond forse rook, water en brandschade aan de woonboerderij.

Met dank aan: 112 Nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt