Kippenschuur in vlammen opgegaan

Wijnjewoude • De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de brandweer geassisteerd bij het blussen van een brand in een kippenschuur aan de Tolleane.

Agenten wisten de eigenaar, een 20-jarige man uit Opende, uit het brandende pand te halen. Hij had veel last van rook, maar kon ter plaatste door het ambulancepersoneel behandeld worden. Door de brand ontstond een enorme rookwolk die over de Provincialeweg heen hing, waar het verkeer veel hinder van ondervond.

Door het slechte zicht reden op de Opperhaudmare drie auto’s op elkaar. Hierbij vielen geen gewonden. Bovendien kwam bij de brand enige asbest vrij. Door de hevige regenval was de kans op besmetting echter gering. De brand is vermoedelijk ontstaan door blikseminslag.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt