Landbouwvoertuig in brand

Smilde – Dinsdagmiddag om 12:34 uur werd er aan het Oranjekanaal Zuidzijde een voertuigbrand gemeld.

De medewerkers van het mechanisatiebedrijf hebben geprobeerd het landbouwvoertuig zelf te blussen met meerdere brandblussers.  

Bij aankomst van de brandweer van Smilde bleek er bij een mechanisatiebedrijf in Hijken een Combine in brand te staan. De brand die voor veel rook en stank zorgde werd door de brandweer met een hoge drukspuit geblust. Het vuur zorgde niet voor gevaar voor de omgeving. Hoe de brand in de combine is ontstaan is nog niet duidelijk.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt